torsdag 16 april 2009

Vaken

Hej!

Vill bara lugna läsarna här. Örat är bättre. Nu blir det frukost, sen bussfärd.
Hej hopp

4 kommentarer:

  1. Upp eller nedstigning med flyg borde inte kunna ge problem med öron om det inte fanns mer bakom. Är du säker på att du inte har en liten förkylning? Vore riktigt, riktigt tråkigt om du inte kunde dyka. Jag fick bihåleproblem mitt i valhajsäsongen... Då vart jag INTE glad. Jag håller tummarna. Tror nog att du fixar det.
    Kram
    //Anne

    SvaraRadera
  2. Jo, jag har en förskylning. Ganska kraftig just nu. Men vi ska inte ha några djupa dyt till en början, så det ska säkert bli bra.

    SvaraRadera
  3. Var försiktig bara. Bihålorna gör inte jätteont just när det går illa med dem. Känns när du ska upp. Var vaksam på de som sitter precis ovanför tänderna. Händer det nåt så känns det ofta som om det är tänderna som krånglar. Jag låter som en kycklingmamma, men jag vill ju bara att du ska få dyka så mycket som möjligt :) Jag fick nämligen dykförbud i två veckor för just bihålorna.

    SvaraRadera
  4. Oj Tack! Så om jag känner nått konstigt i tänderna så vet jag vad det kan vara. Jag är ganska förkyld just nu, men näsan är ganska ok. Lite kämpigt i halsen dock.ö

    SvaraRadera